Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar om du fattar... Vill inte att det blir missvisande. © Erik Brickman 2006


Till dig



Pronto söker min blick

allt det ljus som är du

underliga magiska rå

lär mig hur det görs

att lära känna dig.






Fri vers av Arowana
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-05-29 00:09



Bookmark and Share


  Cris
Ja...jag faller in i kören
nu har jag läst flera gånger idag

den är liksom sugande... Pronto!!
2006-05-29

  Virgo Cinnamon
Otroligt vackert skrivet.
Så kort... men ändå gör ordet rå denna
så magisk att det suger i magen på mej
En vädjan så fin.
2006-05-29

    ej medlem längre
Inte för att jag vet så mkt om råarnas magiska värld, men om ditt rå är såpass mänskligt att det har tillgång till en telefon/mobil/dator/you name it... ja, det är väl bara att fråga, antar jag?
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana