Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIDENS INTERVALLER KAN FÖRKLARA VARFÖR DET GÅR ATT FÖRKLARA ...


KAN DU

 

tiden går i trappor

går ned för stegen

går bara upp i rök

 

tiden planar ut igen

segar sig genom rutan

pressas samman i farten

 

tiden dras ut i väntrum

komprimeras i frysen 

kokar bort som ånga

 

- kan du förklara dig 

... du tid som gör så?

- nej jag har inte tid!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-27 10:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja tiden går i uret
så länge jag göret
så är allting lungt
iblan går din sakta
då känns det tung
2017-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är en stark avslutning på en bra och tänkvärd text!
2017-09-27

  ULJO
Gillar denna
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP