Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagseffekter

 

kvicksand i hjärtat
ska man göra hål då?

 

pulserande liv
innanför betongen

 

tryggare
och väldigt ensamt

 

eller

avklädd och naken,
med miljoner

 

lämnar man ensamhetens morgonrock
utanför trygghetens boning?

 

paradoxernas paradox

 

minns du den som var naken
eller minns du betongmuren?

 

är du handen i folkhavet,
den som vinkar men som ingen minns?

 

 

© Juli 2006




Fri vers av Juli
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-05-30 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli