Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Osäkerhetens okunskap



Dit, där jag inget vet

in i framtiden

med någon vid min sida



att ta hoppet från bryggan

rakt ner i tidsfloden

där inget är som det varit



vill det inte och vill ändå

och vad kan hända

annat än nya friska sår. 



JAG VILL BLI ÄRRAD!




Fri vers av Arowana
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-05-29 22:36



Bookmark and Share


  Tothem
Haa... precis så! perfekt beskrivning säger ännu en, ärrad som längtar efter nya små sår!
2006-06-02

  JMR
Att bli ärrad tillhör livet och formar oss som individer, jag blir ärrad gång på gång. Tack för denna.
2006-05-30

    ej medlem längre
Jag vill bli ärrad!... Vill bli ärrad!?...
Än en gång räcker det med några få ord från dig för att virvla upp mina tankars damm...
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana