Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLOCKAN UR FORM

 

uret

omsider

skuret

 

delar

felar

spelar

 

trasigt

ur funktion 

urfunktion

 

ur

ini

ut ur

 

otur

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-01 14:20



Bookmark and Share


  ULJO
Kul text verkligen. Ungefär som han som saknade klocka men hade en knapp som var ur.
2017-11-01

  Öknens Ros VIP
Fin lek med orden, hur de vecklar ut, vecklar in.
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP