Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SER

 

i dina händer

ansiktet vilar

mellan tungsinne

 

över din kropp

molnen seglar

regnfyllda grå

 

vi kommer mot

möts i mellanrummet

vi ser de leende ögonparen

 

våra inre bojor lyfts

ögonkastets befrielse

faller in i mjuka famnen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-01 14:59



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin, gillar bäst de tre sista raderna.
2017-11-02

  ULJO
Fint berörande där.
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP