Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISA MIG

 

visa mig landet

där ingen är

utanför

utestängd

instängd

 

visa mig platsen

där alla är

tillsammans 

självvalt

utan tvång

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-03 19:15



Bookmark and Share


  ULJO
En dröm tyvärr. Men en önskan även för mig
2017-11-06

    ej medlem längre
Underbart välformulerad vision om det där landet, som vi behöver skapa.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP