Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… BULLAR BLIR ETT MINNE BLOTT NÄR MAN DESSA ÄTIT OPP


PARADISLÄCKA

 

den enskilda sjuke knäcka

när välfärden den däcka

det bero ju på dessa fräcka

som avslöjades i paradis läcka

 

nu de korvarna späcka

de sin ideologi utsträcka

moraliska idéer de gäcka

varandra i dumhet spräcka

 

nu på paradisön de häcka

tiden till förändring räcka

men plockar russin och snäcka

den svenska välfärden de nu släcka

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 08:03



Bookmark and Share


  ULJO
Smakfulla bullar det det ut som
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP