Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT PUDLA = BE OM URSÄKT FÖR EN PUDEL

 

vad var det vi sa

orden vrids ändras

samhället försämras

 

skatta skattar 

skratta skrattar

 

varför göra en pudel

moraliska dilemma

är det någon hemma?

 

pudla näsan baby

se till att vara fin

sluta visa din fula min

 

gör du en pudel

får du PUDLA 

 

jag tar mig bara ut med kanot

då får jag i vackra naturen paddla

 

kollar jag i min padda

då får jag visst också paddla

 

men jag skulle aldrig behöva PUDLA 

så dum är väl ingen i svenskt näringsliv

i denna företagstoppen

på förtroendet tömms ju då sista droppen

 




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-06 09:02



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Pudla näsan :D
dagens ord!
2017-11-06

  ULJO
Ett märkligt uttryck
2017-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Goethe talade om pudelns kärna. Märkligt uttryck.

2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP