Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell av mig ... Inspirationskälla till texten min pappa


BLODMÅNEN

 

stjärnorna lyste

de kom närmre

de landade på bron

 

blodmånen speglad sig i sjön

precis som om den steg ned

 

skogens alla väsen vaknade

klev fram och gav sig till känna

 

Tim-Jan som har koll på tiden

satte sig bredvid min pappa

framför elden satt de och sjöng

 

skogens sus viskade milt instämmande




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP