Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Det krävs två för en tango


PARADISLÄCKAN 3

 

vad var det nu att göra

inte genom svek förstöra

eller andras prestationer nedgöra

 

men pengar och makt förföra

de fattigas liv dem ej beröra

bara de själva lyxbil får köra

 

det kan väl inte vara så svårt att höra

de fördelningspolitiska argumenten ... 

 

samhällets stöttepelare de tro de är

att de inte får någon välfärd för skatt

men det är nog inte så konstigt det där

när de inte betalat någon, fattar de väl att...

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-07 20:10



Bookmark and Share


  ULJO
De som har vill ha mer utan att ta sitt ansvar
Det är för jävligt
2017-11-08

  Valter Örn VIP
De där spelarna tror tydligen att vi klarar oss utan försvar, polis, radio/tv, samfärdsmedel, läkarvård, barnens och vuxnas utbildning osv
Eniga vi stå; söndrade vi falla !

2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP