Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MORALISKA DILEMMA HÖR INTE I SVERIGE HEMMA


BISYSSLOR I SKATTEPARADIS

 

bidrottningens

sanning rasar

uti våra kupor

divans drottning

smälta ned och dö

 

se var svensk

får byta sina

strumpor

betalda utav

skattesmitare

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 09:20



Bookmark and Share


  Ric
Precis så ja, snyggt :)
2017-11-08

  ULJO
Riktigt bra
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP