Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… FÖRBERED DIG MED VÄRMELJUS, SPADE, TORRVAROR, KONSERVER, VATTEN, FÖRSTAHJÄLPENKITT OCH PRIMUSKÖK akvarell av mig


STORMEN ÄR NÄRA

 

de säger att stormen 

kommer till oss snart 

 

men alla tvivlar som sagt

det är sådana vi alla faktiskt är

tvivlare och kritiska åskådare

 

så när den äntligen då är här

kommer vi att säga ... ... 

vad var det jag sa ... ...

stormen kommer ... ...

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-09 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra bild med.
2017-11-09

    ej medlem längre
bor nära stora trän. hoppas de inte krossar huset i stormen. det blåser hårt nu ikväll.
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP