Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthetens mjuka fötter

 

tar en promenad över mig
stannar kvar i andetaget
under ögonlockens tunga täcke

 

en resebiljett till drömmarna

för att nudda dess inre verklighet

 

 

© Juli 2006




Fri vers av Juli
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-30 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli