Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solstrale…


HIMLEN ÄR VIT LJUSET NÅR HIT

 

dina speglande solkatter

i den inre fönsterspegeln

nåde mina vitnande kinder

fångade min blick bländade dig

 

gräset hade vitnat av frost

mina ögon sökte din blick

värmen i våra själars djup

smälte all isen mellan oss ...

 

det som mött oss var svart

våra ljusa sinnen strålade ut

elliminerade allt det mörka

vi vandrade över regnbågen

 

vi förälskade oss i varandra där

i första kärleksögonkastet fastnade vi

drogs till varandras inre skönhet

kärleken befäste våra förhoppningar

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-15 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP