Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har många goda och svåra minne av dig farmor Irma men sammantaget gav du mig de färdigheter att klara mig själv i livet och aldrig ge upp, det är jag dig evigt tacksam för!


OH TACK! är det världens lön? Sa alltid farmor Irma

 

farmor sa alltid att otack är världens lön...

men jag sa... Oh tack farmor! ...

men hon skojade och skrattade

 

dra mig i smalbenet

det var hennes fras

liksom otack är...

 

jag hör hennes skorrande skratt

det har etsat sig fast i minnet

hon kunde också vara mycket hård 

 

hon lärde mig att lita på

ögonmåttet och självlärandet

man är inte mer än vad man gör sig till

 

tack farmor Irma jag älskar dig för det

du föddes 1917 gick bort i oktober 2001 

du levde och skapade med dina händer 

ett rikt liv där du visade på tåga och frimodighet 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-15 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar hyllning. :-)
2017-11-15

  ULJO
En hyllning som din farmor skulle ha varit stolt över.
2017-11-15

  M.Eta
Fin hyllning till farmor!
2017-11-15

  soligajag_1 VIP
Vilken fin tillägnelse till din Farmor !!

2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP