Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minst en munfull

innan jag lägger mig
i natt
bereder jag mig

för att
ta tillbaka
ett förlorat paradis

rosen i vinden viskar
Alhambra
o, morens sista suck...

dansa och trampa
på snabba fötter
i långkjol och sjal

pulsen i handloven
kniven rakt i granatäpplet
när ljuset slocknar

fruktens bloddroppsglans
inta allt
- minst en munfull!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-23 00:15



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Uttrycksfull dikt med starkt kärleksband!
Vackert men ändå en strid!
2017-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell njutning i varje bokstav!
2017-11-23

    ej medlem längre
Sensuellt och varmt...njutningen lyser i alla ord.
2017-11-23

  Marita Ohlquist VIP
En livlig dans med en ljuvlig smak i munnen!
Har varit i Alhambra, en oförglömlig upplevelse!
2017-11-23

  Kungskobran VIP
Alhambra den eviga striden mellan islam och kristendomen
Starkt skrivet
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP