Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken i svart

jag är pojken i svart
den som alla skrattar åt

han som är rädd för sin spegelbild
det är jag

jag är den som skriver texterna
alla spottar på

det är jag som älskar den jag aldrig kan få
jag är han som skriker när ingen hör på
han som alla trampar på

jag är den som däckar i ett hörn
när alla ser bort

den lilla vilsna pojken med de stora tankarna
det är jag




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 568 gånger
Publicerad 2004-10-03 22:39



Bookmark and Share


    hesiro_sankanjo
det är en bra text, alla har vi väl lite av den där känslan ibland... fast jag kan inte låta bli att hålla med johan lite grann ändå..
2004-12-27

  Sofie Gustavsson
så underbart brutalt ärlig. Mkt härligt!
2004-12-23

    Göte Holmlund
& ärlig...känns igen...nu är jag gubben i svart och gör vad fan jag vill och det underliga är att jag får mkt respekt
2004-11-12

  Jasmine

2004-10-30

  Zam
från ditt hörn min vän! Kram Z
2004-10-04

  *Jenny*
spottar jag definitivt inte på...fantastiskt vacker i sin sorgsenhet..
2004-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart