Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I doft av nybakt

Frost på gräs och tak
när jag vaknar
hoppar i haremsbyxa och rödtopp
tar kalljäst deg ur kylen
rullar bullar i lergryta
och skjutsar in i ugnen!

Ny juicemaskin
pressar rotsaker
med mjukt spinn!

Häller orange morotsjuice
med äpplejuice
i röda glas-

Klart!
Kom!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-25 19:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text i livet!
2017-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Återigen en bra text om vardagsglädje!
2017-11-26

  ULJO
Härligt praktiskt och gott
2017-11-26

  Respons VIP
Konsten att njuta av livet. Du håller i ditt land och bjuder in till gemenskap. Det är stort!
2017-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
I hushållsbestyr, kan stor glädje och harmoni bo! Precis som i din hemtrevliga text.
2017-11-25

    ej medlem längre
Orden smakar lika underbart som brödet och juicen!
2017-11-25

  Kozo
En bra start på en lördag eller vilken annan dag som helst förstås. Tillika ett tidsdokument...
2017-11-25

    ej medlem längre
Underbar dikt om äkta livskvalitet. :-)
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP