Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minus plus minus blir plus




Postludium

 

jag minns att falla

när du var mareld och våra samveten 

klättrade samtidigt i raviner räknade

fågelsträck över himlen

där jag längtade stum och du

ekade lika högt

av lust

 

du visste det då

vi var något att drömma om

 

nu möts vi ibland

och du anmärker min nya distans

du förstår;

jag måste hålla kroppen hel

och utan

dig

jag har lärt mig nu

oss är att drömma om

 

men du ska veta

att jag minns fågelsträcken den hösten

när vi flydde oss själva i varann

trots alla tårar eller kanske 

på grund av dom

jag minns dig




Övriga genrer av Elin S
Läst 917 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-01 18:34



Bookmark and Share


  jeremy
underbar text, följsam och kärnfull.
gillar det här skarpt
2006-12-07

    Hades Is Rising
Har rensat upp bland mina favoriter på min sida. Denna är en favorit på studs och blir nummer två på min lista. Betyder inte att den kommer stå på andra plats, bara att den är helt fantastisk! Tack!
2006-07-21

  swimsus@gmail.com
Jag tycker du verkligen har hittat din egen röst Ms E.
Jag läser och förundras över sammansättningarna i dina ord och hur du använder allting med en ny slags mening. Med allt du skriver stavar du poesi med nya bokstäver.
Så j*^¤a bra...*suckar med avud*
;)
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S