Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">Den här är jag nöjd med. Den fångar mig precis där jag är.<br /><br />© Erik Brickman 2006</span>


Känn



Jag dyrkar dig, låser upp dig

omsluter dig med min själ, mina skäl

ögonen skjuter blixtar av begär

de ska liksvepa mina känslor för dig

ska sväva in från ingenstans

när du minst anar det

skrapa skeppets sidor på ditt liv

och lägga mossa i alla skrevor

leta fram dina sökande sinnen

hemsöka dina lågande armar

slå emot dina innerlår

men min saknade lem.



Känner du den?




Fri vers av Arowana
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-06-01 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Raseri, passion, smärta, glöd. Just det.
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana