Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: Eva Åberg


VATTEN SVIRRAR KLIRRAR SINGLAR SKRUVAR SIG AV KYLAN

Vackra naturfenomen av vatten is värme tryck och vind på mitt trappräcke.... Säger bara wow! Naturen väntar på att du ska upptäcka något extra idag, så ge dig ut på en promenad med kameran... Lycka till!




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-18 11:21



Bookmark and Share


  M.Eta
Naturen, den största konsnären! Så tjusigt!
2017-12-18

  Solstrale VIP
Jag tror att själva ledstången svetsades ihop slarvigt, vatten trängde in, och värmekälla är från betongtrappa som leder ut värme, mot ledstången, när denna blir kall som är av metall, då drar håligheter ihop sig, för järnet i ledstången krymper ihop av kyla och trycker ut vattnet, som fryser i luften och blir bärare eller leder ut sakta sakta vattnet och formar successivt detta vackra underbara konstverket....
2017-12-18

    ej medlem längre
Ja, vatten har otroligt fascinerande egenskaper och kan vara så oerhört vackert i alla sina, olika tillstånd.
2017-12-18

  ULJO
Naturen kan visz upp fantastiska skapelser ibland. Fint att du delar med dig.
2017-12-18

  Fulbergarn
vilken skulptur , wow
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP