Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJÄRNENS KÄRLEK TILL EN NÄCKROS

 

du bedårande skönhet kär

ligg hos mig och vila här

 

låt dina kronblad falla

nakna är vi i grunden alla

 

ytspänningen min  håller dig opp

vila ömt mot min böljande kropp




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-02 23:33



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackra de är näckens skönheter. Så ska det vara och inget annat.
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP