Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


en enda ände sedan ordning

 

ända sedan 

han i andra

änden ändrade

ändamålet för

ändelsen av

ändandet för

ändelsen

ändrades

ändamålsenligt

ändan 

vilket tog en

ände med

förskräckelse

ända sedan dess

ändrar sig inget

ändstationen - skithuset

står till sin ände

detta förefaller vara

enda lösningen 

där efter har man

nått vägs ände

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-03 20:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
en ända på ordet
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP