Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… en god glädje spirar inom mamma den slår ut i blom när hon får visa oss den kärlek hon känner för pappa


lilla söta rara mamma du är värd tack

 

min far blev hjärtsjuk

sedan fick han stroke

sammantaget "hemskt"

mamma sjöng för pappa

under själva strokens slag 

ambulanspersonalen var bra

 

nu har vardagen kommit

pappa kan inte arbeta mer

pappa får inte köra bil / permobil

mamma ska sköta allt från nu

dock har pappa talets gåva kvar

 

nästan obemärkt uttrycker han sig

vi lyssnar ger reflektioner till svar

pappa hyllar mammas tåga och kärlek

hon gör så mycket för mig lilla mamma

 

idag är jag så tacksam för det vi delar

allt som vi kan göra tillsammans tros allt

mycket var tackvare lilla söta rara mamma

hon sjöng "min älskling du är som en ros"

då pappas stroke höll på att ta honom bort

det räddade talet så vi nu kan sjunga tillsammans

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-01-04 15:42



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Så vackert och berörande.
2018-01-12

    Peter Söderqvist
Fina rader om mor och far och värdet av sången.
2018-01-06

    Peter Söderqvist

2018-01-06

  aol
Så ömt vemodsvackert skaldat om far och mor,
2018-01-05

  stig wikman
KÄRLEKSFULLT.

KRAM FRÅN SW.
2018-01-05

  henke_r
Så fint. Dina ord kommer sitta kvar länge.
2018-01-04

  Ingrid Trolle
En vacker och mycket
lugnt berättad historia
om två föräldrar som
där mamma med sång
och kärlek sköter pappa
En text som berör mycket
och visar upp en familjs
kärlek. Stort.
2018-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
pappas stroke och mammas sång: "Min älskling du är som en ros" - slår rakt in i mitt hjärta - det snälla och rara och söta är något som inte går av för hackor - men gör all skillnad i världen -"det räddade talet så vi nu kan sjunga tillsammans"
2018-01-04

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Kramar
2018-01-04

  Anya VIP
Oj så berörande med sången i den svåra stunden. Din text känns. Bra gestaltat. Önskar jag hade den relationen med mina föräldrar. Så vacker hyllning.
2018-01-04

  Valter Örn VIP
Det kom en tår av ömhet när jag läser att hon sjöng "min älskling du är som en ros". Ser hela scenen framför mig !
2018-01-04

  DavidM VIP
Stark läsning att ta del av.
2018-01-04

  Monika A Mirsch VIP
En mjuk och djup berättelse i sköna ord om äkta gemenskap!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP