Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto på pappa min i pergolan vägvisaren gjorde vi till pappa i 70-årspresent...


BYGGLOV PÅ EN GREN

 

hackspetten knackade på

- är det här vi ska få bo?

- ja! svarade herr ek

ut på grenen de vek

- här kan ungarna lek

och vi kan käka söndagsstek




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-27 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP