© Erik Brickman 2006" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Solens och galenskapens nyanser



Gult, ljusgult i köket

Min hand tar kannan

Och sätter på tévattnet




Allting utanför

Är nyanser av grönt

Naturen skriker skönhet




Allting innanför

Är rött

Är du.




Fri vers av Arowana
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Naturen skriker skönhet"... Och det röda börjar redan där. Mitt i det grönas skri!
Intensiv text i all dess enkelhet!
2006-06-03

  Yvonne Vigstrand
Mycket fint min vän!
Kram Yvonne
2006-06-03

  Cris
Ja dessa färger...
förstår vad du menar precis.
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana