Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
teknikens baksida


Lurad


Läser dina sms
lyssnar till din röst
cammen ger mig bilder
men de är föga tröst

du är mig så nära
men alltför långt bort
ändå

alldeles intill mig
men ändå för långt bort
att nå




Fri vers av Sören
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-06-03 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören