Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när du gått


Nu när du gått
står dörren på glänt
låter mig tro att du kommer tillbaks

Nu när du gått
utan att lämna nåt kvar
där jag kan känna din doft

Nu när du gått
tänk en tanke om det som var
som får mig att känna att du finns

Nu när du gått
är fotot av dig
allt jag har

Nu när du gått
vänd dig om
visa att det finns nåt kvar

lova att du aldrig glömmer


nu när du gått




Fri vers av Sören
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-06-03 20:33



Bookmark and Share


  Jinzan
vilken fin dikt... Jag gillar sättet du delar in den i och sättet du skriver... väldigt fint!
2006-06-03

    Gabrielle
Känns som orden av någon som har ont i trakten runt hjärtat!
Känslorna pulserar genom diktens ord.

Vacker dikt!

Även om det inte känns så, det kommer att bli bättre, det blir alltid bättre!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören