Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittar du hem igen?


Flyttfågel


Du vill inte ha mig i ditt liv
längre
inte dela någon glädje med mig
längre
jag höll dig kvar in i det längsta
men inte längre

Ur boet flög du
och fortare än jag hoppats på

i min dumhet
fanns en tro att kärleken
var evig


men inte nu



längre




Fri vers av Sören
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-06-03 20:32



Bookmark and Share


  Wäppling
Försök förstå att kärleken är evig, men inte orken.
2006-06-25

    Gabrielle
Smärtsamma ord med vemodig bakgrunds musik.

Underbar - sorgsen - berörande!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören