Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesförlust

När jag, famlande i mörkret
söker dina ögon
letar dina händer

snubblande försöker
känna din hud
nå din kropp

glömmer jag bort
att minnas

du är inte min längre




Fri vers av Sören
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-06-04 14:31



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hej där! du skriver på ett härligt sätt...
ibland gör det nästan ont!
Kommer att komma tillbaka till din sida. /Janet W
2007-01-18

  KristinaE
JA, den minnesförlusten är livets skydd då vi mår bättre i lusten än utan den. Gillar dina former för uttrycket.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören