Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marsnatt

var inte rädd
för tystnadens fält

när marsnatten
smyger in

med molnvit himmel

mitt i tösnön
syns vintergäcken
lysa

och gult
ger liv

och minnen
följer

dikt blir till
och dikt ger mod

ord för ord
för oss vidare!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-03-10 23:29



Bookmark and Share


  Niliboy
Å, vilken fin dikt, fylld av kärlek och omtanke!
2018-03-18

  Ezmeralda VIP
Underbar text, den sparas utav mig.
2018-03-13

  Lars Hedlin
Jätte fin text!
2018-03-13

  Stisse
Trösterikt och fint skrivet. Dikten ger livsmod.
2018-03-12

  Anya VIP
Så fin med en mjuk ton. Härligt om vintergäcken kommit upp. Tycker särskilt om:
"dikt blir till
och dikt ger mod "

Så kan det sannerligen vara.
2018-03-12

  KattenKin VIP
Så himla fint!
Jag sparar din poetiska marsnatt.
2018-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Själva livets återkomst i vårtecken, diktar du med mod och hopp!
2018-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Härligt livsbejakande text!
2018-03-12

    ej medlem längre
Så vackert dina ord nynnar om vår och hopp!
2018-03-11

  Kungskobran VIP
#tystnaddiktning
fint skrivet
2018-03-11

  ULJO
I tystnade och ensamheten formas modet. Fint förmedlat.
2018-03-11

  Respons VIP
Hoppfull inställning!
2018-03-11

  Rise Little One
I tystnad hämtar man krafter och uttrycker sig i ord.
2018-03-11

    ej medlem längre
I, tystnad finns Kraft
en laddning, +
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP