Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna ögon

Gröna ögon
stirrar in i
gröna ögon

Blont hår
på en rosa
kudde

Nakna kroppar
under ett blått
täcke
likt en ocean
att drunkna i

En bit metall
i en vit
läpp

Gröna ögon
iakttar
gröna ögon

Nyfiket
Intresserat
Kärleksfullt




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-10-07 01:03



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
och mysigt skrivet!!
2004-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart