Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BI-OLIGISK

 

det är ologiskt

fast naturligt

biologiskt

 

men för bin

helt logiskt

logistiskt

 

- vart går bin när de vill ha drag?

- på bihanget / bihänget, eller?

- nej... på bidraget såklart!

 

bi nära tal

bin där done that! 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-15 22:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
roligt juh :)
2018-04-16

    Peter Söderqvist
En härligt fyndig text.
2018-04-15

  catharina.jerbo VIP
:-) vilken skön text!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP