Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Fjädern

Jag är urverksfjädern

sprungen ur tiden

spänd i återhållen

tillgivenhet.

 

All min kärkraft

åter oprövad

ligger i obristet frö

otåligt väntande.

 

Med styrkan

att välta kontinenter

och skapa rymder

av dig och mig.




Fri vers av Arowana
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-06-07 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En inneboende, dold kraft som mäktar skapa kontinenter och rymder... Den här texten, käre vän, är stor!
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana