Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Sjungandet


Vad vore nåt utan ljudet

av musik

min röst tvinnad

i tonernas repknutar



Där lever jag upp

och om någon älskar mig

så hörs det i min röst,




i sjungandet.




Fri vers av Arowana
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-06-11 18:22



Bookmark and Share


  JMR
Mitt liv pendlar mellan sång och ångestskrik, men sjung du - jag lyssnar!
2006-06-12

    ej medlem längre
Ja! Ja!! Så sant det är!
2006-06-11

  Cris
Det sjunger om dikten

gillar den
rösten det är nåt med rösten..
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana