Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI SES I RÄTTEN

 

haren darrade av skräck

när jägaren siktade ...

- vi ses i rätten! Utbrast haren

jägaren sköt upp skottet...

 

kanibalerna tillfångatog familjen

satte ned den i det stora kokkärlet

- vi ses i familjerätten! Skrek den äldste

kanibalen koketterade med sin sked

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-07 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP