Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Illustrativt på Tellus skrivarcirkel


SKRIV EN BOK

 

SKRIV EN BOK

SKRIV EN BOK

 

FÖR VIS, KLOK ELLER TOK

 

SKRIV EN BOK

SKRIV EN BOK

 

ge mig din bok

för jag är en tok

som gilla ihopbok

 

sänd mig en bok

för jag är ej klok

klockan slår tick tock

jag jobbar som kock

ge mig respit

spiller ej med flit

 

ge mig din bok i gåva

läsa den ska jag lova

sen jag lägga mig ordmätt och sova

i min bokalkov ba'

 

skriv en bok - skriv en bok

för vis, klok och tok

där man kan doppa sin snok

inte som med Facebook

kanske som i Woodstock 

 

om du är vis

kom till min spis

här spisas ordomeletter

eller rostade pamfletter

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-08 09:54



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ja det är väl en bra idé :-)
2018-05-10

  MALVAA VIP
UPPMANANDE TEXT :) TACK
2018-05-09

    ej medlem längre
I din förståelse kan du läsa allt där 'allt' i de böcker du läser har en mening

Fel tolkning kanske

Men tack för Dina ord
2018-05-08

  Valter Örn VIP
Skriv en bok
även om du inte är riktigt klok;
då kan du komma in i akademien
och bli en del av livsparodin
2018-05-08

  Fulbergarn
gott gott
2018-05-08

  Quasimodo
Fint här för det att vi alla är en bok med en unik historia att dela med oss av.
2018-05-08

    Sefarge VIP
Jaa!
Tänk så många
Miljoner halvuttänkta
Böcker det går omkring!
;)
2018-05-08

  ULJO
Klokt val. Skriv en bok
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP