Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… kärleksförklaring <3


TULPAN

 

i mitt inre slår jag ut

likt en tulpan visar

sina kronblad

när du kommer




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-14 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksförklaring så underbar

Tack för att jag får läsa dig.
2018-05-14

  Fulbergarn
bra val av blomma
2018-05-14

  AKT VIP
Härlig kärlekslycka!

2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP