Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir aldrig riktigt mörkt.


där hjärtan svämmar över.


inatt skriver jag igen

skyarna
färgade av allt det som är du
rör mig där hjärtan svämmar över

inatt skriver jag igen
och jag känner

liv


galaxer stormar
junihjärtan slår

inatt andas hela universum




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 914 gånger
Publicerad 2006-06-08 00:29



Bookmark and Share


  Blodros
åh...denna gick rakt in...djupt
2006-07-17

  yoyyo
å underbart!
detta var något jag velat skriva!

snyggt
2006-06-11

  Lola
Detta är fulländad lyrik.
En perfekt komponerad dikt både till form och innehåll. Detta är en dikt skriven av en poet - inte en wannabe-poet.
Jag är djupt imponerad.
(OBS! INTE ryggdunkskommentar, utan äkta åsikt)
2006-06-08

  Spegelvänd
yes, luften står stilla när man läser.
2006-06-08

  Per Rydberg
Som om du hällde känslornas färger rakt ut på papperet - just så starkt upplever jag din dikt! Längtans ord! Om jag läser styckena som börjar med 'inatt' så blir uttrycket allt 'större' ända till sista radens 'inatt andas hela universum'. Stark stark dikt!!
2006-06-08

  svartsynt
Förtrollande struktur, magiska ord & en känsla som inte går över.
Det är vad du ger mig med denna dikt (eller ska vi kalla det magi?).
Tack.

"inatt skriver jag igen
och jag känner

liv"
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP