Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Verklignärheten



So many

and so little time

verkligheten är för bra

för henne att vilja ha

bara honom.




Fri vers av Arowana
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-06-08 00:44



Bookmark and Share


  Cris
Kan verkligheten vara så bra :-)
2006-06-08

    ej medlem längre
somliga är väl verklignärmare än andra
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana