Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svalkande syre

syrenerna längs grusvägen
omgärdar de gående med en söt doft

himlen sänder en smekande vind
mörk med blått omkring

svalkande syre
andas mig in

näsduksträdet i Botan
släpper sina vita blomblad

jag önskar inget mer
än vara här

leva
och låta leva!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-30 23:00



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Härlig känsla i dina ord.
2018-06-14

  ULJO
Syrener, näsduksträd allt så fenomenalt
2018-06-01

  Karina"Kia"
Känner i min gång i läsningens lyxiga fantastiska ljuvliga upplevelse.. Som det vore här men det är där i dikten

Ljuvligt och doften sommar bjuder du in i diktens gång<3
2018-05-31

  lila fjäderblomman VIP
Ljuvligt!
2018-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart!
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP