Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅNGSÖKT - en teckning av mig från 1989


VINDEN SOLEN OCH ETT MOLN SOM STACK

 

- stackare där har du

myror i huvudet? ...

- nej det är okej, ...

det är mer synd om molnet!

- mer synd om molnet? ...

- myrorna stack dit, och nu ...

nu har det blivit ett stackmoln! 

- ha ha ha! den va kul! ...

- nej det var den inte, då har du ej hört

den om solen och vinden! ...

- en hej vad har du att berätta om dem?

- ni är så len! - SOLEN! ...

- ha ha ha! ... Och vin den... ? Eller...

- vid änd den! VI-N-DEN...

- ... dhuö? ...

- du är så len vid änden! ...

du är so-len vi-n-den... 

-ska jag skratta eller gråta!

-just så, de e livets stora gåta!

skratta eller gråta vad blir det av...

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-18 19:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Haha härligt ordvitsande
2018-06-25

  Flicis VIP
Ett gott skratt förlänger livet, så nu blir jag säkert minst 200 år och inte bara 150 å..
2018-06-25

  MALVAA VIP
livets stora gåta HANDLAR OM MAN SKA SKRATTA ELLER GRÅTA :)
2018-06-19

  M.Eta
Roligt att vrida på ord.
2018-06-19

    ej medlem längre
Bra lika bra som du är snygg!
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP