Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är lånad från google


Skör kärlek brister lätt

Det är inte så lätt att vara mig skall du veta

För hjärtat du gav mig

sprack och splittrades åt alla håll

 

efter att jag ramlat

till spillror

Likt brända tändstickor.

 

Du kunde väl

talat om för mig att

hjärtat du gav mig var av glas

 

då skulle jag ju varit mer rädd om det

när jag väl fått det innanför bringan

bredvid mitt eget




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lasseman VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-07 23:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fin och djup!
2018-08-08

  lodjuret/seglare VIP
Undrar över vilken penna du tänkte med här, kanske den var full av begär, beskrev den romantik i bågar, eller som likt hjältar vilka vågar, kanske är du den eller den du är...
2018-07-25

  Angela Bohlin VIP
Åhhh så vacker!
2018-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga känslor fyller mig och jag önskar att slutet var ett annat...men en mycket vacker och berörande dikt...
2018-07-08

  aol
Ja man skulle ha vetat, bra och så berörande skaldat,
2018-07-08

    ej medlem längre
vackert ! känner igen !
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP