Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Motflod


Livets vatten

rinner fel

färdas fel



Den gudomliga floden

som du skapade i mig

rinner nu uppåt



flödar fel

mot mig

bort från dig



och jag vadar

vadar, vadar

hatar, hatar



Mitt liv och dess vatten

som är emot mig

emot alla dina stränder



Mot tyngdens lag

mot befinnandet

i min känsla



för dig

för du

för dina händer.




Fri vers av Arowana
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-06-11 21:30



Bookmark and Share


  Jojo
Å vilken helt underbar text. Fastnade för titeln. Så fel man känner sig ibland (ofta), motflod... ja så känns det, hur man än gör hur man än känner hur man än lever så blir det bara fel. Och vad annat kan man göra än vada i detta vatten.
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana