Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronisk eller akut?

 

jo, jag sköter mig ganska bra för det mesta 

har ett respektabelt arbete och på fritiden

lär jag mig spela instrument

jag inmundigar tre träningspass i veckan

undviker transfett och raffinerat socker

och tar mitt ansvar för sopsorteringen och grannsämjan 

 

jag är oftast snäll mot människor, även dom jag inte känner

och håller kontakten med min mor och syster

även han som kallar sig pappa får en signal någon gång 

för jag har insett

att gamla oförrätter ökar exponentiellt med åren

och att man därför gör klokt i att förlåta så fort man förmår

 

- som ni kanske förstår är jag på det hela taget rätt förståndig

för att inte säga rationell på gränsen till tråkig

men jag saknar förmågan att tro på

en inte längre främlings ord om trofasthet trots avstånd

och de tre vackraste orden jag någonsin hört

jag håller hårt på kontrollen och i den jag älskar

 

man kan kalla mig hypokondrisk

men jag är en diagnostiserad worst case scenario- tänkare

det är en skada sedan några år med långdragna symptom

ja, jag vet att det är idiotiskt

men liknelsen med tvålen går helt enkelt inte in

 




Övriga genrer av Elin S
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:28



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Åh! Jag beundrar ditt språk..det där smått galna tragiska syniska och halvtrista ärliga reflekteringarna över ens persona...Men det kan knapapst vara dig du skriver om..
Så himla kul att läsa nått nytt av dig gumman!
Det är som en liten glad överaskning..
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S