Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta mot hjärta, vi vandrar...

Är det kallt, frågar han
Kan jag ha kortbyxorna

Det är höstkänning, svarar jag
Jag har leggings, långkjol och sjal


Du är fin, säger han
Jag är din, svarar jag
Ja, det är bra, säger han

- vi vandrar var sin väg idag
vandrar hjärta mot hjärta
ändå




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-22 10:04



Bookmark and Share


  DominiQueen
Gud vad vackert fick nästan tårar, av den vardagsnära innerliga kära närheten, såååå vackert!!!

Bokmärks!
2018-09-17

  Lars Hedlin
Så fint och vackert!
2018-08-26

  Rise Little One
Kärleken lyser igenom texten...
2018-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat om kärleken, som alltid följer, oavsett avstånd.
2018-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek och gemenskap!

Fantastiskt avslut!
2018-08-22

  Kungskobran VIP
Följ mig bortåt vägen så skiljs vi längre fram, vi går min väg eller din väg huvudsaken är att inte var tar sin väg.
Povel Ramel
2018-08-22

  Anya VIP
Kärleksfullt. Påminner om texten jag skrev. Din och min text hör lite ihop...tänker jag.
2018-08-22

  ULJO
Är kärleken den rätta spelar det ingen roll vart vägen går. Bara man kan mötas igen.
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP