Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönt

skönt att sitta varm och skyddad
skönt att kura skymning

se mina röda rosor blomma
och en och annan humla somna
mitt i sammetsmjuka blomman

skönt att gunga
gunga sakta i min hänggunga
och vilsamt vänta på det som måste komma

mörkret
och blåsten
och regnet.





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-30 23:29



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Fint beskrivet om den kommande hösten
2018-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om att njuta av det som är och lugnt och stilla invänta det som skall komma!
2018-08-31

  ULJO
Text fylld av skönhet
2018-08-31

  Kungskobran VIP
Tillförsikt är ordet
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP