Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Du har en inre röst och kreativitet använd den visa dig för mig...


Visa dig för mig

 

sinnenas estrad

visar sina toner

visa visa dig för mig

toner smält ihop

 

samla er inför mig

ett stycke skapa 

att sammanstråla

tillsammans genom

 

visa visa dig för mig

 

får häst kor och gris

höns getter hund och katt

men inga vargar ...

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-11 10:24



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Vargarna som inte är med är ett lysande avslut. Tack.
2018-09-11

  ULJO
Varför inga vargar, de har också en plats i ekobalansen. Gillar din konst
2018-09-11

  Pavel
Vilken fantastisk tavla, din konst?
2018-09-11

  Solstrale VIP
Det var köttbonden som jag mötte men också en vän som sa, att vargar inte var bra att dem ville de inte ha.

Jag står säker i min sak som djurvän... Alla har rätt till livet men ändå tar vi det ifrån dem. Jag är dock ingen aktivist, men ser det trist att tonen är så vass och hård...
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP