Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvällens skapade symbol för att slå vakt om min takt ton och rytm


I min trakt

 

i min trakt

får man ta

sig i akt

å va' på

sin vakt

 

därför jag

har bildat 

en pakt

med makt

för att

slå vakt

 

om det

som jag

uttryckt

och sagt

 

vill inte

drabbas

utav nå'n

ordslakt

 

min

symbol

den tål

att mötas

utav stål

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-11 20:48



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Mycket bra rim och reson i den här texten. Nuvarande besserwisser-generation vet allting bäst och älskar att trycka ner andras tankar.
2018-09-14

  Lottie Ålhed VIP
Applåd för text och bild!
2018-09-13

  M.Eta
Bra sagt at slå vakt om de egna orden.
2018-09-12

  ULJO
Gillas text och bild
2018-09-12

  Viksten
Njutbar poesi

2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP